Lecasora®-puhallukset Lounais-Suomessa

Leca®-sora on hyvä ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Käyttökohteita ovan muun muassa alapohjan lämmöneristys, alapohjan kapillaarikatkoeristys, välipohjan ääneneristys sekä yläpohjan lämmöneristys. Leca®-soraa voi käyttää myös kevennysrakenteena maanrakennuskohteissa. Käyttämämme nykyaikaiset menetelmät eivät aseta rajoitteita Lecasorapuhalluksen matkan korkeuden tai pituuden suhteen. Leca®-soran pölyyntyminen ja murskaantuminen on meidän toteuttamana merkittävästi vähäisempää kuin imurilla perinteisesti puhaltamalla, koska meillä Leca®-sora puhalletaan suoraan puhallusautosta.

MEILTÄ SAAT LECA®-SORAT MYÖS SÄKKITOIMITUKSINA HELPOSTI JA NOPEASTI!

Toimitamme Leca®-sorat suoraan kohteeseen haluamallesi työmaalle tai voit valita myös noudon Sinua lähimpänä olevasta toimipisteestä. Saat meiltä Leca®-sorapuhallukset vaivattomasti, tehokkaasti ja varmasti nopeana palveluna joka helpottaa projektisi toteutusta merkittävissä määrin.

Leca®-kevytsorabetonin puhallusurakointi

Suurtehopuhallamme laitteistollamme Leca-kevytsorabetonia jopa satoja kuutioita päivässä ilman puhallusmatkan korkeus- tai pituusrajoitteita. Leca-kevytsorabetonia voidaan käyttää esimerkiksi välipohjissa.

Leca®-soran kierrätyksestä

Maanrakentamisessa Leca®-soraa joka on poistettu käytössä voidaan uusiokäyttää muun muassa erilaisissa täytöissä. Kattoremontteja tehdessä Leca®-soraa vapautuu usein uusiokäyttöön, kun eristyksessä käytetty kevytsora poistetaan yläpohjasta. Alapohjissakin käytettyä Leca®-soraa voidaan kerätä hyvin kierrätettäväksi esimerkiksi linjasaneerauksen ohessa.