Vaahtolasipuhallus

Vaahtolasimurske valmistetaan kierrätetystä lasista, joka on puhdistettu ja käsitelty. Sitä voidaan käyttää monipuolisesti eri vaiheissa talon rakentamista, ja sen keveys ja palamattomuus tekevät siitä hyvän vaihtoehdon perinteisemmille materiaaleille. Foamit vaahtolasi on helppoa asentaa, kevyt rakenne ja asettumista helpottava kitkakulma mahdollistavat tukevan alusrakenteen laatimisen.

Vaahtolasi ei sisällä orgaanisia aineksia. Sillä on kuitenkin erinomainen kyky johtaa lämpöä ja vettä. Kuivan vaahtolasimurskeen lämmönjohtavuus on n. 0,1 W/mK.

Saatavilla on useita eri raekokoja, 0 – 60mm väliltä. Näin pystytään takaamaan, että jokaiseen tarpeeseen ja käyttökohteeseen löytyy siihen parhaiten soveltuvaa kokoa.

Vaahtolasi tuodaan kohteeseen oman kuljetuskalustomme voimin. Läjittäminen ei ole tarpeen, vaahtolasimurske pidetään kuivana ja puhtaana toimitusketjun alusta loppuun saakka. Foamit vaahtolasi taipuu kätevästi monenlaiseen käyttöön. Lattiatäytöissä- ja kallistuksissa sitä käytetään hyvällä syyllä tasaustäyttönä. Foamitin raemuodon ansiosta myös kallistuksen muotoilu onnistuu mainiosti ilman ongelmia. Raekokoja on saatavilla myös pienempinä  ohuita täyttöjä varten.

Vaahtolasin hyvä kasautuvuus helpottaa sen käsittelyä kuljetuksissa, työmaalla sekä varastoinnissa. Vaahtoasi ei leviä kohteeseen tuotaessa ympäristöön. Se kasautuu ilman erillisiä tukirakenteita. Hiekkaan verrattuna vaahtolasi eristää lämpöä jopa neljä kertaa paremmin. Se sopii erilaisiin lämpö- ja routaeristyksiin. Sillä on myös erinomainen lämmönjohtavuus (kuivana noin 0,1 W/mk) rakenteensa ansiosta.

Hiilijalanjälki on Foamit Vaahtolasilla markkinoiden alhaisin luokassaan (0,31 kg CO2/kg). Se on siis monella tapaa ympäristöystävällinen ja turvallinen valinta rakentamisessa. Vaahtolasi on valmistettu 99-prosenttisesti tarkkaan seulotusta  kierrätyslasista, joka on puhdistettu sopivaksi tuotantoon. Vaahtolasi on luonnollisesti myös uusiokäytettävä tuote. Se voidaan kerätä kohteesta kuin kohteesta vaivattomasti talteen uudelleen kierrätettäväksi.

Vaahtolasipuhallus on kuulunut palveluihimme jo vuodesta 2011 lähtien. Siksi voimme todeta ylpeydellä, että meillä on vaahtolasin puhallusurakoinnista alan paras ja kattavin kokemus!