Vaahtolasipuhallus

Vaahtolasimurske valmistetaan kierrätetystä lasista, joka on puhdistettu ja käsitelty. Sitä voidaan käyttää monipuolisesti eri vaiheissa talon rakentamista, ja sen keveys ja palamattomuus tekevät siitä hyvän vaihtoehdon perinteisemmille materiaaleille. Vaahtolasimurske on helppoa asentaa, kevyt rakenne ja asettumista helpottava kitkakulma mahdollistavat tukevan alusrakenteen laatimisen.

Vaahtolasi ei sisällä orgaanisia aineksia. Sillä on kuitenkin erinomainen kyky johtaa lämpöä ja vettä. Kuivan vaahtolasimurskeen lämmönjohtavuus on n. 0,1 W/mK.

Saatavilla on useita eri raekokoja, 0 – 60mm väliltä. Näin pystytään takaamaan, että jokaiseen tarpeeseen ja käyttökohteeseen löytyy siihen parhaiten soveltuvaa kokoa.

Vaahtolasi tuodaan kohteeseen oman kuljetuskalustomme voimin. Läjittäminen ei ole tarpeen, vaahtolasimurske pidetään kuivana ja puhtaana toimitusketjun alusta loppuun saakka.

Vaahtolasipuhallus on kuulunut palveluihimme jo vuodesta 2011 lähtien. Siksi voimme todeta ylpeydellä, että meillä on vaahtolasin puhallusurakoinnista alan paras ja kattavin kokemus!