Paroc puhallusvilla

Paroc -puhallusvilla on ollut käytössä Anpella vuodesta 1978 alkaen, jolloin aloitimme puhallusurakoinnin. Toimimme Parocin valtuuttamana puhallusvillaurakoitsijana PK-seudulla, Uudellamaalla sekä Hämeessä.

Anpe Oy aloitti puhallusurakoinnin vuonna 1978 ja on käyttänyt Parocin puhallusvillaa toimintansa alusta alkaen. Olemme Parocin valtuuttama puhallusvillaurakoitsija ja toimintamme kattaa pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan sekä Hämeen alueen. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat haastavienkin kohteiden, kuten vinojen yläpohjien ja kotelorakenteiden puhallusvillojen asennuksesta sekä tarkasta laadunvalvonnasta.

Paroc -puhallusvillan turvallisuus ja kestävyys tekevät siitä yhden suosituimmista ja käytetyimmistä puhalluseristeistä kotimaassa. Se on vaivaton ja kustannustehokas eriste, joka sopii kaikkiin väli-, ylä- ja alapohjiin sekä myös aiempien eristysratkaisujen päälle. Eristeen valmistusmateriaali on kivi, minkä ansiosta puhallusvilla on täysin paloturvallinen, eikä kerää ilmasta kosteutta ja homehdu. Erillisiä palon- ja lahonsuoja-aineita ei siis tarvita. Ominaisuuksiensa ansiosta materiaali myös säilyttää lämmöneristyskykynsä hyvin.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto

Paroc -puhallusvilla on ympäristölle ystävällinen valinta, sillä materiaali voidaan kierrättää ja loppusijoittaa turvallisesti. Ammattilainen asentaa puhallusvillan kerralla oikein, tehokkaasti ja vaivattomasti myös ahtaisiin tai vaikeasti saavutettaviin tiloihin. Jos eriste täytyy poistaa esimerkiksi yläpohjan ilmanvaihtoremontin vuoksi, se saadaan imettyä nopeasti ja helposti suurtehoimurilla. Kemikaaliton puhallusvilla voidaan tämän jälkeen loppusijoittaa tai käyttää toiseen kohteeseen.

Jotta puhallusvillasta saadaan irti paras mahdollinen hyöty, se on asennettava oikein. Laadukkaan yläpohjan eristämisen ansiosta lämpö pysyy rakennuksessa eikä pakene kattorakenteiden kautta ulos. Säästät lämmityskustannuksissa ja parannat samalla kotisi äänieristävyyttä sekä asumisviihtyvyyttä.

Ammattilainen hoitaa puhallusvillaurakoinnin

Me Anpella takaamme ammattitaitoisen puhallusvillan asennuksen ja vastaamme työmme laadusta. Työmme noudattaa kaikkia hyviä rakennusperiaatteita. Annamme myös halutessasi näkemyksemme puhallusvillaeristyksen tai lisäeristyksen tarpeesta maksutta.

Tilaat meiltä puhallusvillaurakoinnin kätevästi ja vaivattomasti. Asentajillamme on mukanaan akkukäyttöiset tehokkaat otsalamput sekä dieselmoottorilla toimivat puhalluskoneet, joiden kapasiteetti on vuorokautta kohden jopa 250 m3 / yksikkö kohteen mukaan. Sinun tarvitsee huolehtia vain tikkaista tai telineestä, jotta asentajamme pääsevät käsiksi puhallusvillalla eristettäviin tiloihin.