Ekocell selluvilla

Selluvilla on Suomen suosituin puhallusvilla. Ekocell-selluvillan valmistaja on kotimainen Termex-Eriste Oy.

Ekocell -selluvillalla on erinomainen lämmöneristyskyky. Se valmistetaan huokoisesta ja hengittävästä materiaalista, joka myös tasaa kosteutta ja parantaa sisäilman laatua. 

Tutkitusti laadukas ratkaisu

Ekocell -selluvillan valmistuksessa pyritään minimoimaan ympäristöön kohdistuva kuormitus. Tuote valmistetaan hyödyntämällä EKOenergia -merkittyä tuulivoimaa, jotta valmistusprosessi toteutuisi mahdollisimman kevyellä ympäristörasituksella.

Selluvillalle on myönnetty Eurofins -sertifikaatti ja europaloluokan B-S2, d0 -merkintä. Kotimainen ja tutkittu selluvilla on mahdollista asentaa seinärakenteiden lisäksi ylä-, väli- ja alapohjiin.

Uusi yläpohjaeristämisen standardi

Ekocell-selluvillan -puhallusmenetelmä mahdollistaa saumattoman lopputuloksen ja pitää eristeen yläpohjassa paikoillaan. Nykyaikainen menetelmä takaa sen, ettei eriste pääse siirtymään esimerkiksi tuulen vaikutuksesta ja painuma jää vähäiseksi.

Selluvillan puhallusmenetelmä perustuu uuteen ja pitkälle kehitettyyn asennustapaan, jolla kuidut sidotaan sekä toisiinsa, että yläpohjan rakenteisiin. Kuitujen kiinnittyessä toisiinsa muodostuu kevyt eristemässa, josta rakentuu kestävä, saumaton ja tiivis lämmöneristys. Tuotteella on 10 vuoden takuu.

Selluvillan ominaisuudet

Selluvilla sekä vähentää huoneilman vetoisuutta, että hengittää hyvin ja tasaa kosteutta kodin rakenteissa. Sen erinomainen lämmöneristyskyky pitää sisäilman viileänä kesäisin ja lämpimänä talviaikaan. Valitsemalla selluvillan säästät sisäilman lämpötilan säätelyyn kuluvissa energiakustannuksissa.

Selluvilla on kotimainen kierrätystuote, joka toimii myös hiilivarastona. Rakennuksen elinkaaren lopussa selluvilla voidaan kierrättää tai uusiokäyttää. Asennus käy helposti, kun jätät puhallusvillaurakoinnin ammattilaisen hoidettavaksi.