Termex selluvilla

Termex -selluvillalla on erinomainen lämmöneristyskyky. Se valmistetaan huokoisesta ja hengittävästä materiaalista, joka myös tasaa kosteutta ja parantaa sisäilman laatua. Selluvilla on Suomen suosituin puhallusvilla.

Tutkitusti laadukas ratkaisu

Termex -selluvillan valmistuksessa pyritään minimoimaan ympäristöön kohdistuva kuormitus. Tuote valmistetaan hyödyntämällä EKOenergia -merkittyä tuulivoimaa, jotta valmistusprosessi toteutuisi mahdollisimman kevyellä ympäristörasituksella.

Termex -selluvillalle on myönnetty Eurofins -sertifikaatti ja europaloluokan B-S2, d0 -merkintä. Kotimainen ja tutkittu selluvilla on mahdollista asentaa seinärakenteiden lisäksi ylä-, väli- ja alapohjiin.

Uusi yläpohjaeristämisen standardi

Termex Sidox® -puhallusmenetelmä mahdollistaa saumattoman lopputuloksen ja pitää eristeen yläpohjassa paikoillaan. Nykyaikainen menetelmä takaa sen, ettei eriste pääse siirtymään esimerkiksi tuulen vaikutuksesta ja painuma jää vähäiseksi.

Sidox® -menetelmä perustuu uuteen ja pitkälle kehitettyyn asennustapaan, jolla kuidut sidotaan sekä toisiinsa, että yläpohjan rakenteisiin. Kuitujen kiinnittyessä toisiinsa muodostuu kevyt eristemassa, josta rakentuu kestävä, saumaton ja tiivis lämmöneristys. Tuotteella on 10 vuoden takuu.

Selluvillan ominaisuudet

Termex -selluvilla sekä vähentää huoneilman vetoisuutta, että hengittää hyvin ja tasaa kosteutta kodin rakenteissa. Sen erinomainen lämmöneristyskyky pitää sisäilman viileänä kesäisin ja lämpimänä talviaikaan. Valitsemalla selluvillan säästät sisäilman lämpötilan säätelyyn kuluvissa energiakustannuksissa.

Selluvilla on kotimainen kierrätystuote, joka toimii myös hiilivarastona. Rakennuksen elinkaaren lopussa Termex -selluvilla voidaan kierrättää tai uusiokäyttää. Tuote on tutkitusti turvallinen ja sillä on pitkä 10 vuoden tuotetakuu. Asennus käy helposti, kun jätät puhallusurakoinnin ammattilaisen hoidettavaksi.