Isover puhalluslasivilla

Isover -puhalluslasivilla on taloudellinen, ympäristöystävällinen ja turvallinen eristysratkaisu. Lisäksi sillä on markkinoiden paras lämmöneristyskyky. Me Anpella olemme Isover Oy:n sertifioima puhallusurakoitsija.

Hyvän puhallusvillan ominaisuuksiin kuuluvat ennen kaikkea turvallisuus, taloudellisuus sekä ympäristöystävällisyys. Isover -puhalluslasivilla on palamaton, myrkytön sekä painumaton, ja sen lambda-arvo on markkinoiden paras: 0,033 W/mK (seinäpuhallukset BIBS-menetelmällä 30 kg/m3.) Anpe Oy on Isover Oy:n sertifioitu puhallusurakoitsija.

Puhalluslasivillan asentaminen

Isover -puhalluslasivilla asennetaan yläpohjaan kuivana vapaasti puhaltaen tai vaihtoehtoisesti koteloon. Seinäeristyksissä käytetään kuivapuhallusta ja BIBS-menetelmää. Menetelmän ansiosta lambda-arvo on jopa 0,033. Työ on mahdollista toteuttaa myös pakkasella. Seinätöitä voidaan jatkaa välittömästi. Puhallustyöt välipohjaan ja lattiaan toteutetaan joko vapaalla puhalluksella tai kotelopuhalluksella BIBS-verkon läpi.

BIBS-menetelmä seinäeristeissä

BIBS eli Blow-In-Blanket-System on tarkan lopputuloksen mahdollistava puhallusmenetelmä, jolla saadaan varmistettua seinän runkovälin tasainen eristys. Patentoitu verkkomenetelmä on nykyaikainen ratkaisu puhalluslasivillan asentamiseen. Kuivapuhallus toteutetaan ilman lisäaineita ja seinätöiden jatkaminen on mahdollista heti.

Valtuutetut ja ammattitaitoiset asentajamme ovat valmiina palvelemaan sinua toteutuksessa sekä siihen liittyvissä kysymyksissä. Asentajan tilaaminen meiltä käy helposti ja nopeasti.

Isover -puhalluslasivillan etuja

Valitsemalla Isover -puhalluslasivillan saat varmasti tasaisen eristyksen sekä kahden vuoden asennustakuun. Asentaminen on siistiä ja nopeaa myös vaikeimpiin koloihin ja rakenteisiin (esimerkiksi sähköasennukset ja putket.) Seinätöitä päästään jatkamaan heti, sillä eriste asennetaan kuivana. CE- ja M1 -merkitty puhalluslasivilla on taloudellinen ja aikaa säästävä ratkaisu. Tuote on myös myrkytön (M1) ja palamaton (A1) eikä siitä synny leikkaushävikkiä. Erinomainen lambda-arvo 0,033 W/mK (30 kg/m3) (VTT/CE) ja äänieristävyys tekevät asumisesta viihtyisämpää.